top of page
Zoeken
  • SC Soundprojects

Uitbreiding assortiment truss & krachtstroom

Begin deze maand investeerde SC Soundprojects in een uitbreiding van het assortiment truss. Er werden enkele meters extra truss met baseplates aangekocht. Ideaal voor het creëren van 'totems' (verticale truss-zuilen) waar verlichting op bevestigd kan worden, of voor het creëren van lichtbruggen (op statief).


Verder werd er extra krachtstroommateriaal voor 63A aangeschaft. Hierdoor verdubbelen we het vermogen van onze standaardinstallaties waardoor we de mogelijkheid hebben om via één kabel het vermogen van 12 aparte stopcontactkringen te creëren. De krachtstroominstallaties bieden de mogelijkheid om extra elektrisch vermogen te leveren en hierdoor de beschikbare stroomcapaciteit op uw evenement te vergroten.


Een 63A-aansluiting kan vanaf heden opgesplitst worden in 4x driefase 32A-stopcontacten of maximaal 12 enkelfasige 16A-stopcontacten (= de normale huisaansluiting). Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Heeft u een andere aansluiting beschikbaar (16A, 32A of 125A)? Dan kan SC Soundprojects hier ook op werken.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page