top of page

 

 

 

 

 

Ons assortiment speciale effecten zorgt voor een extra sfeervolle toets op uw evenement.

U kan bij ons terecht voor rookmachines, sneeuwmachines en, als een van de weinige aanbieders in Antwerpen, ook professionele  bellenblaasmachines met een productie van meer dan 2000 bellen per minuut.

Onder de categorie rookmachines bieden wij de standaard-rookmachines aan, maar ook low-foggers die een laaghangende rook kunnen produceren. Onze fazers zorgen voor een doorzichtige, lichte mist die lichtstralen zichtbaar maakt, maar geen dikke rookwolken produceert. Ook krachtige rookmachines met grote output (tot 566m³ per minuut per toestel) zijn terug te vinden in ons assortiment, samen met verticale rookmachines met ingebouwde verlichting (alle kleuren/kleurcombinaties mogelijk), die rookpluimen minimaal 7 meter de lucht in schieten. Een indrukwekkend effect, zonder de nadelen en hoge kostprijs van pyrotechnische apparatuur.

Bovendien kan u in ons assortiment krachtige ventilatoren terugvindenHiermee kunnen we situaties simuleren waar veel wind lijkt te zijn.

Ze kunnen ingezet worden voor het diffuser maken van rookeffecten, of voor het wegblazen van zeepbellen over grotere afstand.

Zowel rook- bellenblaas- als sneeuwvloeistof is steeds ruim voorradig.

Wij kopen enkel hoog-kwalitatieve vloeistoffen aan die veilig bevonden zijn voor gebruik tussen mensen.

Ons assortiment special FX komt het beste tot zijn recht met onze verlichting: bekijk hier ons assortiment licht.

bottom of page