top of page

 

 

 

 

SC Soundprojects beschikt over voldoende apparatuur om een klein tot middelgroot evenement van geluid te kunnen voorzien.

Wij bieden een assortiment luidsprekers: zowel topkasten, subwoofers, fullrange als monitors voor een zuiver geluid en diepe bassweergave. Bovendien beschikken wij ook over mobiele luidsprekers op batterij.

Voor grotere evenementen, evenementen die een grote oppervlakte in gebruik nemen of lange smalle zalen, beschikken wij over krachtige luidsprekers met line-arraykarakteristiek. Deze intelligente systemen zijn breed inzetbaar en garanderen u de beste geluidskwaliteit vanaf het podium tot achteraan het publiek.

Onze mengtafels staan garant voor het creëren van een kwalitatief en zuiver geluid en gedetailleerde toonregeling.
Al onze mengtafels beschikken over phantoomvoeding en hebben de mogelijkheid om afzonderlijke monitormixen te creëren. 

Naast ons assortiment luidsprekers, mengpanelen en versterkers, is er ook een groot aanbod in randapparatuur, zoals microfoons (zowel zang/spraak, condensator, headsets, grensvlak en een assortiment instrumentmicrofoons, zowel bedraad als draadloos met de nodige statiefmaterialen), DI boxen, effectprocessor (Lexicon), phantompower-modules, signaalsplitters, feedbackonderdrukkers, equalisers, expanders, gates, compressors en limiters. Het draadloos overbrengen van audiosignaal is mogelijk om bv. instrumenten draadloos te versterken. Bovendien beschikken wij ook over meetapparatuur om frequentiemetingen (autoEQ) en geluidsniveau (decibel) uit te voeren, voor optimalisatie van de klank.

Ons ruime assortiment signaal- en luidsprekerkabels zorgt voor zuivere signaaloverdracht.

Dankzij onze digitale interfaces bieden wij de mogelijkheid om een geluidsopname te maken tijdens uw evenement.

Dit in maximaal 8 afzonderlijke sporen/kanalen.

bottom of page