SC Soundprojects beschikt over voldoende apparatuur om een klein tot middelgroot evenement van geluid te kunnen voorzien.

Wij bieden een assortiment luidsprekers: zowel topkasten, subwoofers, fullrange als monitors, voor een zuiver geluid en diepe bassweergave. Bovendien beschikken wij ook over mobiele luidsprekers op batterij.

Voor grotere evenementen, of evenementen die een grote oppervlakte in gebruik nemen, beschikken wij over krachtige luidsprekers met line-arraykarakteristiek. Deze intelligente systemen zijn breed inzetbaar en garanderen u de beste geluidskwaliteit.

Onze mengtafels staan garant voor het creëren van een kwalitatief en zuiver geluid en gedetailleerde toonregeling van maximaal 22 afzonderlijke ingangssignalen. Al onze mengtafels beschikken over phantoomvoeding en hebben de mogelijkheid om afzonderlijke monitormixen te creëren. 

Wij bieden ook een groot assortiment aan randapparatuur, zoals 

Naast ons assortiment luidsprekers, mengpanelen en versterkers, is er ook een groot aanbod in randapparatuur, zoals microfoons (zowel zang/spraak, condensator, headsets en een assortiment instrumentmicrofoons, zowel bedraad als draadloos met de nodige statiefmaterialen), DI boxen, effectprocessor (Lexicon), phantompower-modules, signaalsplitters, feedbackonderdrukkers, equalisers, expanders, gates, compressors en limiters. Bovendien beschikken wij ook over een decibelmeter, om het geluidsniveau op uw evenement op te volgen.

Ons ruime assortiment signaal- en luidsprekerkabels zorgen voor zuivere signaaloverdracht.