Ons assortiment stroomvoorziening biedt de mogelijkheid om stroom te verdelen van bestaande (3-fasige) stopcontacten of openbare verdeelkasten. Wij beschikken over de mogelijkheid om extra stroomkringen te creëren uit driefasige aansluitingen, met een maximum van 12 afzonderlijke kringen, elk belastbaar tot 16A/3680W (afhankelijk van de aansluiting die beschikbaar is op uw evenement).

Wij beschikken over enkele honderden meters aan verlengkabel, stroomverdelers en verdeelblokken, zowel één- als driefasig.

Kabels of (water)slangen kunnen afgedekt en beschermd worden door onze kabelgoten, met een maximaal draagvermogen van 6000kg.

Geen stroombron beschikbaar? Dan beschikken wij over 3 'power stations'. Dit zijn externe batterijen die bepaalde apparaten van elektriciteit kunnen voorzien. Hierdoor kunnen zo goed als alle apparaten in ons assortiment inzetten op evenementen zonder beschikbare stroombronnen.

De batterijen zijn voorzien van 230V schuko-aansluiting, 12V-'sigarettenaansluiting' en autolader, USB  en USB-C.

Onze power stations produceren een zuivere 50Hz sinusvormige golfvorm, iets wat bij budget-powerbanks minder voorkomt en schadelijk kan zijn voor de aangesloten apparatuur.