Wanneer u een evenement organiseert komt u al snel in de problemen met de stroomvoorziening.

SC Soundprojects biedt de mogelijkheid om extra stroomkringen te creëren vanuit driefasige aansluitingen, of om stroom te verdelen vanuit openbare verdeelkasten. Ook voor kabelbruggen/kabelgoten kan u bij ons terecht, met een maximaal draagvermogen van 6000kg.

Wij beschikken over een assortiment veilige verloopkabels om te kunnen werken op de meest voorkomende CEE-aansluitingen.

Hieruit kunnen wij maximaal 12 extra stroomkringen creëren die volledig belast kunnen worden tot 16A/3680W per kring.

 

Wij beschikken over enkele honderden meters aan verlengkabels, stroomverdelers en verdeelblokken, zowel één- als driefasig.

 

Wij gebruiken al jaren goedgekeurde apparatuur met automatische veiligheden, speciaal voor het aanleggen van een tijdelijke stroomvoorziening.

Geen stroombronnen beschikbaar? Geen probleem!

Wij beschikken over 3 'power stations'. Dit zijn externe batterijen die bepaalde apparaten van elektriciteit kunnen voorzien. Hierdoor kunnen zo goed als alle apparaten in ons assortiment inzetten op evenementen zonder beschikbare stroombronnen.

De batterijen zijn voorzien van 230V schuko-aansluiting, 12V-'sigarettenaansluiting' en autolader, USB  en USB-C.

Onze power stations produceren een zuivere 50Hz sinusvormige golfvorm, iets wat bij budget-powerbanks minder voorkomt en schadelijk kan zijn voor de aangesloten apparatuur.

Wenst u meer informatie of wenst u de prijs van een product te kennen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.