Dankzij ons uitgebreid aanbod professioneel basislicht en lichteffecten, kunnen onze opstellingen aan uw wensen worden aangepast.

Wij beschikken over moderne en energiezuinige LED-armaturen, aangestuurd door onze digitale lichtsturingen. Dit zowel voor statische opstellingen als voor dynamische lichtshows. Om de mogelijkheden van onze armaturen volledig te benutten, bieden wij ook de mogelijkheid om onze verlichting softwarematig (Sunlite) via een computer aan te sturen.

In ons assortiment kan u basisverlichting zoals theaterspots, parren, schijnwerpers en breedstralers terugvinden voor het uitlichten van gebouwen of andere grote oppervlakken. Bovendien kunnen wij uw evenement voorzien van effectverlichting zoals movingheads, stroboscopen, LED-bars en een groot aanbod aan bewegende lichteffecten, in allerlei kleuren en vormen, op maat van uw evenement.

Sfeerverlichting zoals professionele lichtslingers (guirlandes) zijn steeds ruim voorradig.

SC Soundprojects heeft een uniek aanbod in waterprojectie-effecten en full-color laserlicht, wat ons de mogelijkheid geeft spectaculaire, magische lichteffecten te creëren. Wij beschikken ook over tekstlasers, om gepersonaliseerde teksten te projecteren op allerlei oppervlakken. Bovendien kan u ook speciale lampen zoals blacklights (UV-verlichting) terugvinden in ons assortiment, die fluoriserend materiaal laten oplichten.

Onze armaturen kunnen worden bevestigd aan statiefmateriaal en truss, steeds uit voorraad leverbaar.

Dit eventueel afgewerkt met zwarte of winddoorlatende doeken.

Hoewel het merendeel van ons assortiment bestaat uit LED-verlichting, is er voor de liefhebbers nog conventioneel licht beschikbaar.

Ons assortiment licht komt het beste tot zijn recht met rook- of bellenblaasmachines: bekijk hier ons assortiment Special FX.