Over SC Soundprojects

SC Soundprojects, opgericht in 2011, heeft als doel om de drempel die organisators ervaren om technische hulp in te schakelen, zo veel mogelijk te verkleinen. SC Soundprojects maakt gebruik van extra lage tarieven en vrijwillige technici, om er voor te zorgen dat bepaalde vooroordelen de wereld uitgaan. Technische ondersteuning kan namelijk zonder problemen legaal, goedkoop en kwaliteitsvol tegelijkertijd zijn.

SC Soundprojects is geen commercieel bedrijf, het is een initiatief dat evenementen in en rond Hoboken (Antwerpen) ondersteunt in hun noden op technisch gebied. Daarom beschikt SC Soundprojects over een assortiment licht, geluid, speciale effecten, communicatieapparatuur en stroomvoorziening. Om niet in het vaarwater te komen van externe bedrijven, levert SC Soundprojects enkel ondersteuning aan kleine tot middelgrote evenementen.

Na bijna 10 jaar is SC Soundprojects intussen uitgegroeid tot een gerenommeerd initiatief dat steun biedt aan tal van evenementen met een hoop vaste klanten. Wij blijven inzetten op kwaliteit en betrouwbaarheid van ons materiaal en duidelijke communicatie. Benieuwd wat SC Soundprojects voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze referenties

 

Ontstaan

Simon Clarys, was vanaf zijn kinderjaren al gefascineerd door podiumtechniek. In 2007 maakte hij kennis met de wereld van theatertechniek en begon na enige tijd op zelfstandige basis met geluidsvoorziening op evenementen, waarna hij een aantal jaar later evenementen van geluid voorzag. Omdat de vraag naar lichtvoorziening steeds groter werd, volgde hij in 2015 een opleiding lichttechniek en lichtontwerp aan De Singel in Antwerpen. SC Soundprojects is de jaren daarna blijven uitbreiden en voorziet per jaar een 20-tal evenementen van technische ondersteuning.

SC Soundprojects op uw evenement

SC Soundprojects wil de drempel om een externe technische hulp in te schakelen zoveel mogelijk verkleinen. Wanneer een organisator (of medewerker) contact opneemt, wordt samen bekeken hoe we het evenement kunnen uitwerken, en waar SC Soundprojects ondersteuning kan bieden. Er wordt ook gekeken naar bijvoorbeeld de benodigde stroomvoorziening, het budget en de locatie en de wensen van de organisator om de juiste materialen te kunnen inzetten. Vanzelfsprekend zal SC Soundprojects u hierin adviseren. Vervolgens wordt er een overeenkomst opgemaakt die beide partijen ondertekenen. In deze overeenkomst staan onder andere praktische afspraken, de overeengekomen prijs en de voorwaarden. U kan betalen via overschrijving, Payconiq of cash. 

Graag vermelden wij nog dat losse materialen huren bij ons niet mogelijk is. De materialen worden steeds opgesteld, bediend en afgebouwd door een ervaren technieker van SC Soundprojects die de materialen en hun mogelijkheden kent. Bij onverwachte situaties kan deze technieker direct ingrijpen en indien noodzakelijk ter plaatse een reparatie uitvoeren.

SC Soundprojects

www.scsoundprojects.be

scsoundprojects@gmail.com

0486 861 129

BE73 9733 6491 6660

© 2020 SC Soundprojects - All rights reserved

 

  • Facebook
  • Google Places - White Circle

huren, hoboken, antwerpen, licht, geluid, speciale effecten, special fx, stroomvoorziening, par, par 56, lichteffect, stormbird, moonflower, stroboscoop, laser, water, water-effect, water-projectie, toneelspots, frenel, fresnel, floodlight, halogeenstraler, lichtsturing, dmx, harting, multikabel, kleurenfilters, kleuren, halogeen, led, versterker, versterkers, cd speler, luidspreker, luidsprekers, microfoon, microfoons, equaliser, mengpaneel, mengpanelen, decibel display, audio interface, opname, tageblock, multikabel, xlr, jack, rca, cinch, bellenblaasmachine, rookmachine, low-fogger, low fogger, droogijs, laaghangende rook,  laag rookeffect, walkie talkie, walkie-talkie, porfotoon, portofoons, cee, 400V, 16A, 32A, 63A, 125A, stroomverdeler

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now