Neem bij voorkeur contact met ons op via het contactformulier of e-mail. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. Telefonisch zijn wij niet continu bereikbaar.

Graag vermelden wij dat niet elke instantie een aanvraag bij ons kan indienen. De technische ondersteuning is voorbehouden voor VZW's, IVZW's, lokale koepelafdelingen, feitelijke verenigingen, stichtingen van openbaar nut en openbare besturen. Twijfelt u over de oprichtingsvorm van uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contact

Bedankt voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactpersoon
Simon Clarys

E-Mail
scsoundprojects@gmail.com

Telefoon

0486 86 11 29

Rekeningnummer

BE73 9733 6491 6660

Adres

Onze maatschappelijke zetel is gevestigd aan het Meerlenhofpark in Hoboken.

Op deze locatie is geen apparatuur opgeslagen. Het magazijn is in regel niet toegankelijk voor publiek. 

BTW
Niet BTW-Plichtig
*

  • White Facebook Icon
  • White Google Places Icon

Doordat wij niet dagelijks technische ondersteuning bieden is de mogelijkheid om de reservatie voor uw evenement laattijdig door te geven of zelfs enkele uren voor het evenement contact met ons op te nemen (bv. bij een defecte, bestaande installatie).

Ondanks de voorradige apparatuur, kan het zijn dat materiaal voorbereid dient te worden (bv. opladen van batterijen, kleine herstellingen, instellen van verlichting, koelen van onze low-foggers, ...). Daarom vragen wij u om, indien mogelijk, zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen. Dit zorgt ervoor dat wij een goed beeld krijgen van uw verwachtingen en dat de geleverde materialen optimaal aansluiten bij uw wensen.  Indien u een evenement wenst te organiseren, kan u contact opnemen zodat deze datum vrijgehouden kan worden. Zonder verplichtingen achteraf.

* Het betaalde bedrag dient ter ondersteuning in de onderhoudskosten van de apparatuur. Er zal steeds een overeenkomst (geen arbeidsovereenkomst!) opgemaakt worden met hierin de wettelijk voorgeschreven inhoud. De overeenkomst en geleverde diensten vinden plaats onder de vrijwilligerswetgeving. De forfaitaire vrijwilligersvergoeding is vastgelegd het B.S. hoofdstuk VII, artikel 10. Het maximale bedrag zal in de overeenkomst aangepast worden bij ingang van het nieuwe jaar. Hierdoor kunnen de prijzen per evenement verschillen. Het bedrag zal nooit meer bedragen dan de onderhoudskosten van de ingezette apparatuur.