top of page
Zoeken
  • SC Soundprojects

SC Soundprojects wenst u fijne feestdagen

Op de drempel van het nieuwe jaar, danken wij alle organisatoren die de voorbije jaren beroep op ons deden. Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.


Wij behouden ook in 2023 onze formule waarbij lokale verenigingen kunnen genieten van extra lage prijzen. Alle VZW's, IVZW's, lokale koepelafdelingen, feitelijke verenigingen, stichtingen van openbaar nut en openbare besturen in Hoboken kunnen gebruik maken van deze regeling.


Organiseert u in 2023 één of meerdere evenementen, en wenst u deze te laten ondersteunen door SC Soundprojects? Geef dan tijdig de data door, zodat wij deze kunnen reserveren in onze agenda.


Ons volledig assortiment kan u terugvinden op onze website (www.scsoundprojects.be), maar ook dit jaar deden wij een aantal investeringen om meer en kwalitatiever materiaal te kunnen leveren op evenementen. De belangrijkste investeringen zijn:


- 3 professionele full-color lasers (2x 1000mW, 1x 2000 mW), voor grotere lasershows en projecties

- 1 Pangolin-software, waarmee wij gepersonaliseerde teksten, afbeeldingen, logo's of lasershows kunnen projecteren met onze lasers, op maat van uw evenement.

- 1 Driverack met meetmicrofoon, een apparaat waarmee geluidsmetingen kunnen worden uitgevoerd om het geluid op uw evenement te optimaliseren.

- 4 extra monitorluidsprekers van het merk RCF (1400W), ook te gebruiken als luidspreker op statief.

- 2 vertical foggers, krachtige rookmachines die met hoge snelheid een verticale rookpluim produceren. Ideaal als vervanging van pyrotechnische apparatuur.

- 4 'wash' movingheads (LED 84 watt), een bewegend lichteffect dat in elke kleur kan schijnen

- 4 'hybride' movingheads (LED 150 watt), een bewegend lichteffect dat van kleur kan veranderen, maar ook zeer smalle stralen en figuren kan projecteren.

- 2 SD/USB-mediapelers, ideaal voor achtergrondmuziek of het spelen van geluiden zonder CD's

- 2 draadloze headsets, waardoor stemmen versterkt kunnen worden zonder een grote microfoon te moeten vasthouden.

- 3 microfoons voor versterkers van o.a. gitaar, waardoor live-geluidsversterking nog beter klinkt.

- 3 grensvlakmicrofoons, ideaal voor vergaderingen, live-optredens en theater.

- 1 drummicrofoon set (bestaande uit 7 microfoons), zodat live-geluidsversterking nog beter klinkt.

- 2 clip-on microfoons, speciaal voor instrumenten die veel bewegen en moeilijk met een standaard microfoon versterkt kunnen worden (blaasinstrumenten, strijkinstrumenten)

- 1 software voor lichtsturing, waardoor wij het licht op evenementen volledig met de computer kunnen besturen.

- 1 audio-interface, waardoor wij tot 8 afzonderlijke geluidsopnames tegelijkertijd kunnen maken van een evenement

- 12 LED-bars, langwerpige verlichtingsarmaturen, ideaal voor uplighting en sfeerverlichting, alle kleuren mogelijk.

- 12 extra microfoonstatieven

- 12 floodlights (LED 50W), voor het verlichten van oppervlakken en objecten in een warm witte kleur.

- 20 stekkerblokken, goed voor twee extra kisten met stroombekabeling. Volledig in zwarte kleur, zodat ze niet opvallen tijdens evenementen.


Heeft u vragen over bepaalde apparaten en hun mogelijkheden, bent u benieuwd naar de prijzen of wenst u een demonstratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Speciaal voor de feestdagen, beschikken wij ook over lampen die vormen zoals sterren kunnen projecteren. Dankzij onze full-color lasers, is het ook mogelijk gepersonaliseerde logo's, tekeningen, vormen of teksten te projecteren, inclusief o.a. klokken die aftellen tot nieuwjaar.


Hopelijk tot snel!3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page