top of page
Zoeken
  • SC Soundprojects

SC Soundprojects komt naar je toe!

Bijgewerkt op: 22 apr. 2019

Om onze technische ondersteuning nog toegankelijker te maken, komt SC Soundprojects naar je toe met een infostand op zaterdag 13 april.

Onze infostand is te vinden in de aartselaarstraat tijdens de jaarlijkse rommelmarkt, ter hoogte van het hondenpark. Wij zijn aanwezig van 9 tot 17 uur.

Wat kan SC Soundprojects voor mij betekenen? Wat is er te vinden het assortiment? Welke prijzen hanteert SC Soundprojects? Komt elk evenement in aanmerking voor technische ondersteuning? Waar komen die bellen vandaan? Met al uw vragen kan u vrijblijvend terecht bij onze infostand. Indien gewenst geven wij direct een prijs.

Wanneer u een evenement organiseert in de toekomst, kan er bekeken worden waarin SC Soundprojects uw evenement kan ondersteunen. Ook kan u een kijkje nemen in ons fotoboek. Zo krijgt u een beeld van onze kwaliteit en mogelijkheden.

Wenst u onze info mee naar huis te nemen? Dan bieden wij graag een naamkaartje of flyer aan, of een folder met ons volledig assortiment.

Wenst u SC Soundprojects mee te ondersteunen? Dan zijn er affiches beschikbaar (A3), of flyers die u in uw zaak kan aanbieden.

Net zoals ieder jaar, demonstreren wij één van onze producten.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page