top of page
Zoeken
  • SC Soundprojects

Maatregelen m.b.t. COVID-19

Bijgewerkt op: 2 jan. 2021

UPDATE 20 DECEMBER

Wij zijn opnieuw beschikbaar voor het voorzien van technische bijstand voor evenementen, binnen het wettelijke kader waarin deze mogen plaatsvinden.


U mag ons steeds contacteren voor bv. het uitlichten van gebouwen of parken, of initiatieven gericht op voorbijgangers zonder vooraf gepland aanwezig publiek, en zonder doel op samenscholing.


UPDATE 14 MEI

Wij hervatten onze activiteiten!

FOD Volksgezondheid meldt dat wij onze werking terug mogen hervatten, mits naleving van een aantal afspraken. Zo mogen wij enkel organisaties bedienen zonder winstoogmerk, die deel uitmaken van een cruciale sector of essentiële dienst. Concreet wil dit zeggen:


- Medische zorginstellingen (bv. ziekenhuizen en woonzorgcentra)

- Diensten voor zorg, opvang en bijstand aan oudere personen (bv. serviceflats)

- Diensten voor zorg, opvang en bijstand van minderjarigen

- Diensten voor zorg, opvang en bijstand van mindervalide personen

- Scholen, met inbegrip van hogescholen en universiteiten

- Kinderopvang

- Internaten, opvangtehuizen en permanente zorginstellingen

- Winkels en handelszaken


Uiteraard nemen wij zelf extra maatregelen zoals de nodige social distancing, ontsmetten van contactmaterialen zoals microfoons en bedieningspanelen en het voorzien van PBM's en alcoholgel voor de techniekers ter plaatse. Ook hebben wij toestemming om installaties terug te leveren op locatie. Deze verplaatsing wordt niet meer als 'niet essentieel' beschouwd.


Graag benadrukken wij dat er in ons assortiment veel materiaal aanwezig is dat op afstand gebruikt kan worden, denk aan geluidsinstallaties, bellenblaasmachines, rookmachines, low-foggers, verlichting en walkie-talkies


Voldoet u aan de voorwaarden, denkt u tot de categorie 'cruciale sector' te behoren en staat u niet vermeld tussen de lijst en wenst u technische materialen voor uw initiatief? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Enkel mogelijkheden:

- Spelen van muziek voor bewoners van serviceflats, woonzorgcentra, woonprojecten voor mindervaliden, scholen of kinderopvang

- Bellen blazen met onze bellenblaasmachines voor scholen of kinderopvang

- Omroepinstallaties voor winkels of scholen

- Leveren van walkie-talkies voor een vlotte communicatie tijdens een opening

- Lichtshow in de avond voor woonprojecten voor mindervaliden.


UPDATE 7 MEI

Wij dienden een aanvraag in om opnieuw te mogen openen.

Deze aanvraag is helaas geweigerd omdat er onvoldoende informatie ter beschikking is vanuit de veiligheidsraad.


UPDATE 8 APRIL

Het COVID19-virus zorgt voor onzekere tijden in heel de eventindustrie. Ook SC Soundprojects bekijkt hoe we de overheidsmaatregelen kunnen volgen zonder al te veel financiële schade op te lopen.


Annulatie van evenementen

Momenteel zijn bijna alle evenementen uit onze agenda geannuleerd door het Coronavirus.

Indien uw evenement valt in de periode van de geldende overheidsmaatregelen, kan u het evenement volledig kosteloos annuleren. Uitzonderlijke inkoopkosten voor aanschaf van materiaal specifiek aan uw evenement, dat buiten onze normale voorraad valt, kunnen wel doorgerekend worden. Hier wordt u persoonlijk van op de hoogte gesteld.


Gevolgen voor onze dienstverlening

SC Soundprojects voorziet tot nader order geen technisch materiaal voor evenementen gericht op het samenbrengen van groepen mensen. Verzorging van technische bijstand staat momenteel on hold, ook mits naleving van de overheidsmaatregelen en met minimaal persoonlijk contact.


Wij deden navraag bij FOD Volksgezondheid specifiek voor het voorzien van licht, geluid of speciale effecten voor bewoners van serviceflats, woonzorgcentra, … , ook dit is verboden, zelfs wanneer de installatie opgesteld wordt buiten de gebouwen (bv. op een grasperk of plein), met minimaal persoonlijk contact. Dit valt onder 'niet essentiële verplaatsing'.


Samengevat: Momenteel verbied FOD Volksgezondheid elke verplaatsing om op locatie materiaal op te stellen.


SC Soundprojects blijft verder werken. Tijdens de Coronaperiode leggen wij echter de nadruk op het onderhoud van het materiaal en het inslaan van de nodige reserve-onderdelen in ons magazijn, en niet op het leveren van technisch materiaal. De rest van het werk doen wij van thuis uit. Wij blijven bereikbaar voor (prijs)aanvragen voor evenementen via het contactformulier en chat (op de website) of via mail (scsoundprojects@gmail.com). Voor organisators die reeds klant zijn bij ons, blijven wij ook telefonisch bereikbaar.


Bezoeken aan ons magazijn zijn niet mogelijk, voor demonstraties van materiaal bezorgen wij u een video of beeldmateriaal of stellen wij de installatie buiten op zodat u deze vanop afstand kan beluisteren.


Leveren van besteld materiaal aan SC Soundprojects kan, mits naleving van de social distancing en met minimaal persoonlijk contact.Er is besloten om, ondanks de hogere aankoopprijzen van materiaal, geen prijsstijgingen door te voeren en toegelaten initiatieven te blijven ondersteunen tegen onze gekende, lage tarieven.


Voor overige vragen, neem contact met ons op.


Wij hopen u alvast snel weer van dienst te kunnen zijn!


Ontdek ons volledige assortiment op www.scsoundprojects.be !32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page